HABERLER

2021 Yeni Yıl Mesajı

31.12.2020

 

Yeni bir yıla girerken, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde toplumsal hizmetleri canla başla yerine getirmeye çalışan sağlık çalışanlarına, hizmet sektörü çalışanlarına, Ege Makine olarak her zaman iletişim halinde olduğumuz endüstrimizin güzide çalışanlarına ve şirketimizin en önemli kaynağı olan çalışma arkadaşlarımıza verdikleri emekten, gösterdikleri özveriden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu sıkıntılı günleri hem şirketimizin hem de çalışma arkadaşlarımızın aldığı kişisel tedbirlerle zarar görmeden atlatmış olduğumuz için mutlu olmakla birlikte kaybettiğimiz her canı rahmetle anıyoruz.

1965 yılından itibaren başladığımız endüstriyel ürün tedariği yolculuğumuza pandeminin getirdiği koşulları da hesaba katarak; önlemleri sıkılaştırılmış, bireysel ve toplumsal sağlığı ön planda tutan ve her türlü aksaklığı önceden belirleyebilecek bir sistemle devam edeceğiz.

Yeni yılın en önemli hedefini, pandemi sürecinde bile çalışmaya devam eden bütün sanayi kuruluşlarına daha önce olduğu gibi en hızlı ve en uygun çözümleri sunmak olarak belirledik. Bu hedef doğrultusunda teknik alt yapımızı, süreç takip etme yeteneklerimizi ve teknik servis çözümlerimizi geliştirmeyi, bu sayede endüstrimize hak ettiği gibi en iyi şekilde hizmet etmeyi geleceği inşa eden siz değerli endüstri paydaşlarımıza karşı en önemli sorumluluğumuz olarak görüyoruz.

Sanayimizin gelişmesi için her geçen sene daha fazla çalışacak ve “sahadaki çözüm ortağınız” olmaya devam edeceğiz. Endüstrimizin gelişmesinin ülkemizin en önemli hedefi olan muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için en kuvvetli dayanağı olduğunun bilincindeyiz.

Bu süreçte, istisnasız her birey gibi bizler de sağlık, aile, toplum, birlik ve beraberlik kavramlarının ne kadar önemli olduğunu anladık. Hemen hemen karşılaştığımız her bireyin bu süreci atlattıktan sonra yapmayı planladığı hedefleri büyük heyecanla anlattıklarına şahit olduk.

Mutlu toplumlar için gelişmiş endüstri, gelişmiş bir endüstri için ise ailesiyle vakit geçirebilen sağlıklı, mutlu ve kişisel planlarını gerçekleştirebilen bireylere ihtiyacımız olduğunu ve bu bireylerin ülkemiz ve dünya için çok değerli olduklarını düşünüyoruz.

İşte bu nedenle, Ege Makine ailesi olarak; yeni yılda sizi yılın en değerli kişisi olarak kabul ediyor, öncelikle sağlık, ailenizle geçireceğiniz unutulmayacak anlar ve kişisel planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz uygun koşullar diliyoruz.

 

Ege Makine Ailesi